Közeleg John Cena WWE karrierjének vége

Tizenhat világbajnoki cím, két Royal Rumble győzelem és óriási rajongó bázis, csak néhány érdem, amit John Cena elért az eddigi pályafutása során. Már csak a korából fakadóan is közeleg az a bizonyos utolsó mérkőzés.

(Fotó: WWE)

Az elmúlt két évtizedben John Cena nagyon sok pénzt hozott a WWE-nek, sokáig a cég megkérdőjelezhetetlen arca volt. Az utóbbi 5 év azonban már inkább a filmes pályafutásáról szól, amihez kellett egy nagyszerű pankrációs karrier, hiszen The Rockhoz hasonlóan ezen a műfajon került fel a térképre. Cena az utóbbi időszakban már csak ritkábban szerepel, így nemcsak a rajongók, hanem ő maga is azt érzi hamarosan itt a búcsú ideje. A napokban a People.com-nak adott interjújában egyértelmű utalást tett a visszavonulásra.


"Tavaly töltöttem be a 47. életévemet, nem maradt már sok időm a WWE-ben. Csak azt akarom tenni, ami a cégnek a legjobb. Nem számít, hogy ez egy nagy búcsú meccs vagy csak egy sima búcsú mérkőzés lesz szeretném beintegrálni az aktuális termékbe, tudatva mindenki számára, hogy ez a fejezet lezárult. Hallgatok arra, amit a WWE javasol. Büszkén szeretnék távozni a WWE-ből és lehetőséget hagyni a rajongóknak arra, hogy elismerjék azt a sok erőfeszítést amit tettem."


Szinte hihetetlen, de John Cena televíziós egyéni mérkőzést 2018. május 27-e óta nem nyert! Akkor Triple H-et győzte le a Greatest Royal Rumble gálán. Heti adáson pedig 2018. március 26-a óta nem tudott győzni! Legutóbb Kane-t verte a Rawn.

Megjegyzések