Mi történt a WWE-vel?!

Mióta megtörtént a Draft, több-kevesebb sikerrel sokkal jobb produktumot tudnak összehozni a srácok, és a SmackDown is lényegesen nagyobb nézettséget hoz, mint eddig. Nos, a nézettségnövekedés nem véletlen, hiszen tényleg érdekes storyk alakultak ki, és nem a már rég elhasznált párosításokat nézzük adásról adásra. Egyre több az új arc, ők pedig égnek a bizonyítási vágytól, ezért sokkal jobban odateszik magukat. A veteránokra sem lehet már panaszunk, Styles elleni meccsén Cena talán élete legjobbját hozta, mégsem volt elég. Meg is érkeztünk az első pontunkhoz, azaz a Cenation vezetője státuszának módosulásához:
- John Cena már nem legyőzhetetlen!
Bár az utóbbi években feudot nyert Owens, Wyatt és többek között Rusev ellen is, egyik párosítás sem volt annyira egyértelmű, mint az "örökös bajnok" korábbi feudjai. Emlékezzünk csak, hogy KO már debütáló meccsén két vállra fektette. Rusevvel való viszálya végén ugye az amerikaiaknak kellett kedvezni, hiszen US bajnokként bárki mást szívesebben látnának, mint egy külföldit. Wyattnek pedig nincs szüksége feud győzelmekre, mert a karaktere nem szorul rá. Nos, Styles elleni feudja zárómeccsén(???) levette a Never Give Up szorítóját, amelyet a ringben hagyott, majd csalódottan elsétált. Visszatérése után, nem sok minden változott, a WWE Bajnoki Cím meccsén kikapott majd ismét távozott..

- A Brand Split működik!
A Raw és SmackDown rosterének teljes elszeparálása teret ad olyan tehetségek kibontakozásának, akik eddig nem kapták meg a nekik kellő teret a bizonyításra. Dean Ambrose mindig elnyomásban volt két korábbi Shield-es társával szemben, ám már tudni lehetett, hogy a drafton szét lesznek dobva, így várható volt a győzelme. A rajongók megőrültek, és a Lunatic Fringe annyi szenvedés és vesztes feud után végre bajnok lett, amely uralkodása a másik nagy kedvenc AJ Styles ellen ért véget.

- Végre nem kiszámíthatóak a meccsek!
Most őszintén, ki gondolta volna, hogy a Bálor sérülésével keletkezett űrt kitölteni próbáló Fatal-4-Way meccs győztese (Triple H hathatós segítségével) pont Kevin Owens lesz? Már mindenki temette a rendkívül tehetséges harcost, amikor is megjelent a korábbi COO, és a kezét nyújtotta az elnyomott Prizefighternek. Seth Rollins is végre megkapta a face turnt, amely már a visszatérésénél is jó lett volna, ám akkor a bukott Roman miatt maradnia kellett heelnek, de ami késik, nem múlik.

- Az Indy arcok átvették az irányítást!
AJ Styles, Kevin Steen, Prince DeVitt, Tyler Black, El Generico, Uhaa Nation, Jon Moxley, Samoa Joe, Shinsuke Nakamura... Elég szép névsor, és ők csak az elit krémje a WWE-ben lévő korábbi független pankrátorok közül.. Ők azok, akiket sikeresen elcsábított a legnagyobb szervezet, és teljesen odavan értük a közönség. Egy kis finomításon mindenki átesett azért (Kill Steen, Kill - Fight Owens, Fight), de ezt írjuk a PG rovására.

- Új bajnoki címek!
Valljuk be, unalmas volt, hogy a Draft előtt azért a kemény 5 övért harcolt ez a rendkívül széles roster, és abból ugye 1-1 a női és a Tag Team bajnoki cím volt. A Brand Splittel természetesen új övek is jöttek. Az állandó Women's Championship mellé érkezett a SmackDownos hölgyek öve is, a WWE Bajnokkal egyenrangú lehet a Universal Championship, az SD Tag Team cím is kiosztásra került egy torna végén, majd a Cruiserweight Championship is visszatért. Így már van értelme miért harcolni!

Nos, van akinek tetszik, van akinek nem, de lényegében sokkal jobb produktumot kapunk, mint az utóbbi években, és reméljük, hogy ez még jobb és jobb lesz!

Megjegyzések

  1. Igen, csak ki lett javítva, meg teszteljük az oldalt. :)

    VálaszTörlés
  2. A Pankrátor Hőseink rovatot is javítom, de azokat nem publikáljuk újra. :)

    VálaszTörlés
  3. Dicsérem a munkátokat! Jók a cikkek meg minden de milesz a RINGSIDE-val?

    VálaszTörlés
  4. Gyakorlatilag ugyanaz ami az elmúlt másfél hónapban, de nem szeretném ha feledésben maradna a PW. Tervezgetünk, a jövőt nem tudom pontosan. Többet egyenlőre nem írhatok. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése