Hétvégétől a WWE gálákat is magyarul nézhetjük!

Új időszámítás kezdődik a magyar pankrációs közvetítésekben! A Network 4 a jövőben élőben közvetíti a WWE gálákat!

(Fotó: WWE)

A szombati Royal Rumble lesz az első olyan prémium pankráció-gála, amelyet a magyar nézők teljes egészben élőben, magyar kommentárral követhetnek végig a Net4+ felületén - adta hírül hivatalos weboldalán a csatorna!

A Network4-en lesz látható többek közt a nyár legnagyobb durranása, a SummerSlam, a mindig kiélezett Survivor Series, vagy éppen a pankráció Super Bowljának is tartott WrestleMania 40 – minden gála élőben, magyar kommentárral az első perctől az utolsóig.

A Royal Rumble élőben a NET4+ műsorán lesz látható január 28-án, vasárnap hajnal 2 órától, majd vasárnap 10:30-tól a MATCH4 televízióban is.


A WWE a Netfixre költözik

2025. januárjától kezdve a Netflix közvetíti a Monday Night RAW-t az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és az amerikai kontinens azon országaiban, ahol spanyolul vagy portugálul beszélnek. Az idő múlásával különböző régiókban és országokban átveszik majd a közvetítést. A Netflixen lesznek a PPV-k is, valamint a SmackDown és NXT is felkerül majd a platformra, de csak azt követően, hogy azt a televízió leadja, hiszen a WWE ezekre a műsorokra még élő tévés szerződésekkel rendelkezik.

Fontos, hogy Magyarországon továbbra is a még érvényes szerződéssel rendelkező Arena4 közvetíti a WWE heti adásait. A gálák pedig a NET4+ műsorán lesznek.

Megjegyzések