CM Punk visszatért a WWE-be - videóval

CM Punk az elmúlt években nagy utat járt be a pankráció világába való visszatéréshez! Miután az All Elite Wrestlinges kaland hosszú távon nem jött össze, a helyzet lehetőség kínált az esetleges WWE-be való visszatéréshez, ami az idei Survivor Series-en valósággá vált.

CM Punk a Survivor Series-en tért vissza - (Fotó: WWE)

A hír valósággal megrázta a sajtót, hiszen külföldön nem csak a wrestling oldalak kezdtek el cikkezni a nagy visszatérésről. 

CM Punk még 2021-ben tért vissza a pankráció világába. A Tony Khan vezette All Elite Wrestling megváltóként gondolt a személyére. A cég számai, a jegy és termék eladásai, valamint a nézettség szárnyalni kezdett, megvolt a nagy MJF-Punk meccs is, azonban a háttérben 2022 nyarára elmérgesedett a hangulat. Punk előbb Hangman Adam Page-dzsel került összetűzésbe, majd jött az All Out gála. Ezen Punk megnyerte a Jon Moxley elleni világbajnoki címmeccset, de az ezt követő sajtótájékoztatóján a frusztráltságát kiadva elmondta a véleményét a szervezet hibáiról. Ez nem tetszett Kenny Omegának, valamint Matt és Nick Jacksonnek, így az öltözőben összeverekedtek Punkkal és az őt támogató Ace Steelel.

CM Punk AEW-ban - (Fotó: AEW)

Az AEW mindenkit felfüggesztett, azonban Omegáék még az év novemberében visszatérhettek. Eközben háttérben az All Elite tévé műsorait közvetítő társaság egy újabb, szombati adást szeretett volna elindítani. Létre is jött az alku, 2023 júniusában elindult a Collision, amire a WarnerMedia Punkot is szerette volna. A Best in a World megegyezett a szervezettel, így visszatért, azonban jött az újabb csavar. Jack Perry is kiprovokált egy balhét, mégpedig a londoni All In gálán, ahol Punk rátámadt. Az eset miatt Tony Khan kirúgta CM Punkot, mondván az életét féltette az összetűzés alatt.

A WWE rajongói nagyon szerették CM Punk visszatérését, így egész ősszel mentek a találgatások. Ez végül megtörtént a Survivor Series War Games főmeccse után, ráadásul Punk szülővárosában, Chicagóban. Triple H, a szervezet kreatív vezetője végül elárulta, hogy 10 nappal a Survivor Series előtt egyeztek meg Punkkal, akinek a szerződése több évre szól. Szerződtetését a WWE elnöke Nick Khan kezdeményezte, a végrehajtásban Triple H segédkezett. A cég ügyvezető igazgatója, Vince McMahon nem szólt bele a kontraktus megszületésébe. A Straith Edge Superstar újabb szereplésére már nem kell sokat várni, hiszen ott lesz a hétfői RAW-n.

Megjegyzések