Jinder Mahal elmondta az átalakulásának titkát!

Fotó: YouTube
Jinder Mahal a Pratyay Goshnak adott interjút, amelyben nyilvánosságra hozta, hogyan alakult át az elmúlt hónapokban szteroidok használata nélkül, igen ezt továbbra is tagadja minden interjúban. Elmondta, hogy már három-négy hónapja nem csal az étellel és csak azt eszi, amit szükséges. A titka az egy napi öt étkezés, amely azt takarja magában, hogy két óránként eszik, kiegészítve 30-40 gramm szénhidráttal és fehérje turmixszal minden étkezés után. Egy héten hat napot edz, amelyeken a súlyzós edzések mellett mindennap beiktat egy kis kardiót. Néhány súlyemelő gyakorlatot is szokott végezni, de saját testsúllyal is edz. Komolyan veszi az edzéseket egyre jobb és jobb formába fog kerülni és mára jobban érzi magát, szerinte mindez kell ahhoz, hogy a WWE Bajnoka lehessen, hogy hosszú mérkőzések megvívására is képes legyen, de mióta belekezdett az átalakulásba sokkal jobban bírja a ringben létet mint korábban. Azt is hozzá tette, hogy az európai turné során saját hűtőládát vitt magával.

A Dave Melzter féle wrestling szakértők és a rajongók nagy része továbbra is kételkedik benne, de ezt az átalakulást valóban meglehet így csinálni egy alap izomtömeggel, nagyon jó tervvel, kemény kitartó munkával és kellő tőkével, amely nyilván rendelkezésre áll, egy WWE-ben szereplő pankrátornak. A táplálkozás a kulcsa az egésznek egy jó edzésterv mellett és a minőségi kajának és táplálékkiegészítőknek meg kell fizetni az árát. Kellet hozzá egy jó tömegnövelő időszak és egy nagyon kemény szálkásítás, meg egy kis szolizás sem ártott. Természetesen a szteroid használatot sem szabad kizárni, de a WWE vizsgálatain egyelőre átment, így lehet neki van igaza, bár vészjósló, hogy néhány szer nincs a tiltó listán a hírek szerint.

Forrás: RSN

Megjegyzések

  1. Ha csalt (szteroid) akkor előbb utóbb megfogja fizetni az "árát".

    VálaszTörlés
  2. mindenki használja.Higgyétek el én tudom,testépítő vagyok Jinder is használ kőkeményen, az is használja akin nem látszik.3-4 hónapja nem csal a kajával, ezt is hagyjuk.Azt még elhiszem hogy nem csal,de nagyon alacsony a testzsírja és ez naturálba túl gyanús.A WWE-ben senki sem naturál (férfiak).Van egy pár gyanús nő is de ez egy másik téma.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése