Ezentúl minden héten megválasztjuk a hét olvasóját!

Fotó: Pankráció Híradó
Mivel az oldalt értetek olvasókért tartjuk fenn továbbra is, úgy döntöttünk, hogy ezentúl a legjobb hozzászólókat megjelöljük oldalsávban az oldalon. Aki elég ügyes és aktív az minden vasárnaptól egy héten keresztül feltűnhet jobb oldalt a "Hét olvasója" bejegyzés alatt. Figyeljük a blog és a Facebook hozzászólókat is. Jelenleg két név olvasható ott, akik tiszteletből kerültek a listára jövőhét vasárnapig. Szabó Péter az oldal egyik legelső olvasója, aki egy éven keresztül szerkesztőnk is volt, Bautista Jr."TheAnimal" pedig hűséges olvasónk, aki gyakorlatilag a blog legaktívabb kommentelője és bárhova is kerültünk mi szerkesztők, ő követett bennünket. Köszönjük nekik, most rajtatok a sor!

Egyébként hamarosan lesz még egy meglepetésünk a számotokra, amelynek szintúgy ti lesztek a főszereplői!

Megjegyzések

  1. Nem hittem volna, hogy megérem ezt a pillanatot, hogy az ország legjobb és legaktívabb pankrációs oldalának a tiszteletbeli olvasója lehetek! :D
    Hát mit mondhatnék, köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen a bíztatást, próbálunk folyamatosan nőni és fejlődni valamint elérni azt, hogy legyen egy olyan rajongói réteg is, akik folyamatosan kommentelnek és vitáznak egymással és nem csak a facebookon, hanem a blogon is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése