Payback 2017 - BEHARANGOZÓ

Az idei WWE Paybackre vagy ahogy anno Magyarországon nevezték "WWE Törlesztőre" április 30-án, vasárnap kerül sor a Kaliforniai San Joséban a SAP Centerben. Ez lesz a történelem ötödik Payback PPV-je, amelyet hivatalosan a RAW rendez, de a Superstar Shake-Up miatt SmackDown szupersztárok is szerepelnek majd. Magyar idő szerint hétfő hajnalban kezdődik majd a PPV 2 órai kezdettel!

Kick-Off Show

Enzo Amore és Big Cass vs. Luke Gallows és Karl Anderson
A Payback előtti utolsó RAW-n Rollins, Enzo és Cass megküzdött volna Joeval, Gallowsszal és Andersonnal, de Andersonék megtámadták Enzot még a meccs előtt, aki helyét Finn Bálor vette át a meccsben.
Tipp: Gallows és Anderson

Miz és Maryse vezetésével Miz TV, amely vendége minden idők legelső Univerzális Bajnoka Finn Bálor lesz.

Payback

United States Bajnoki Címmérkőzés: Kevin Owens (c) vs. Chris Jericho
A WrestleMania 33-on Kevin Owens legyőzte Chris Jerichot a United States Bajnoki Címért. Következő este a Rawn Jerichonak garantáltak egy visszavágót a Paybackre, Jericho Rollins társaként szerepelt volna egy tag team meccsben Owens és Samoa Joe ellen, de Kevin és Joe megtámadta Jerichot, aki így nem tudott részt venni a meccsben és a visszatérő Finn Bálor vette át a helyét. A következő héten Owens megküzdött az Interkontinentális Bajnok Dean Ambrosezal, de vesztett majd Jericho megtámadta. Másnap Owens az övvel együtt átkerült a SmackDownra, de a GM Daniel Bryan bejelentette, hogy ha Chris Jericho legyőzi Kevin Owensszet a Paybacken, akkor átkerül a SmackDown Livera.
Tipp: Kevin Owens

Cirkálósúlyú Bajnoki Címmeccs: Neville (c) vs. Austin Aries
A WrestleMania 33 Kick-Off műsorán Neville megvédte az övet Austin Aries ellen. Április 4-én a 205 Liveon Aries megnyert egy első számú kihívói jogot a bajnoki címre a Paybackre. Április 10-én a Rawn Neville interjúját T.J. Perkins zavarta meg, aki úgy vélte, hogy képes legyőzni Nevillet a bajnoki címért. Később Perkins legyőzte Ariest és heel turnt vett. Az április 18-ai 205 Liveon Aries és Jack Gallagher legyőzték Ariest és Perkinst.
Tipp: Austin Aries

House of Horror meccs: Randy Orton vs. Bray Wyatt
A WrestleMania 33-on Randy Orton legyőzte Bray Wyattet a WWE Bajnoki Címet és tizenharmadjára is világbajnokká vált. A Mániát követő SmackDownon Wyatt kihívta egy House of Horror meccsre Ortont, aki elfogadta a kihívást. A Superstar Shake-Upon Wyatt átkerült a Rawra, de ettől függetlenül bejelentették, hogy a meccsre sor kerül a Paybacken, de nem a világbajnoki címért. A következő este Orton, Wyatt miatt kikapott Rowantől aki egy acéllépcsővel támadt rá. A következő hetekben Wyatt tovább folytatta a promóit. Azt gondolom, hogy nem lenne jó a WWE Bajnoki Cím és a SmackDown számára, ha Orton kikapna, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy Wyatt megnyeri a meccset.
Tipp: Bray Wyatt

WWE Raw Tag Team Bajnoki Címmeccs: Hardy Boyz (c) vs. Cesaro és Sheamus
A WrestleMania 33-on a Hardy Boyz váratlanul visszatért és rögtön megnyerte a Raw Tag Team öveit egy létra meccsen. Másnap a Rawn Luke Gallows és Karl Anderson élt a visszavágó jogával, de elbuktak. Később az adáson Cesaro és Sheamus legyőzte Enzo Amoret és Big Casst ezzel az első számú kihívóvá válva. Az április 10-ei Rawn Jeff legyőzte Cesarot, majd egy héttel később Matt Sheamust.
Tipp: Hardy Boyz

Samoa Joe vs. Seth Rollins
A január 30-ai Rawn Samoa Joe debütált a main rosteren Rollinsra támadva, akinek a térde meg is sérült a támadástól, pont az amely már 2015 novemberében megsérült neki és több mint félévet kihagyni kényszerült. Rollins éppen csak, de felépült és megküzdhetett Triple H-dzsel a WrestleMania 33-on és le is győzte a királyt. A Superstar Shake-Up idején Rollins szeretett volna átkerülni a SmackDownra, de a RAW új GM-e Kurt Angle marasztalta őt, majd Joe rátámadt. Kétségtelenül személyessé vált az ügy a két pankrátor között.
Tipp: Seth Rollins

RAW Női Bajnoki Címmeccs: Bayley vs. Alexa Bliss
A WrestleMania 33-on Bayley sikerrel vette az akadályt és megvédte az övet Charlotte, Nia Jax és Sasha Banks ellen. Az április 10-ei Rawn Sasha egy az egy elleni visszavágót követelt legjobb barátnőjétől, de Alexa Bliss közbe szólt, aki mint kiderült átigazolt a SmackDownra a Shake Up során. Charlotte közben átkerült a SmackDownra, de a Rawra jött még helyette James is. A következő héten Bliss legyőzte Sahsát, a Niát és Mickie Jamest egy Fatal 4 Way meccsen és ő lett az új első számú kihívó Bayley övére. Ezen a héten Alexa megküzdött Sashaval, de a meccsen kiszámoltatta magát és vesztett, amely következtében Bayley visszaakarta vinni Alexát a ringbe, de Alexa a színfalak mögé menekült, majd visszatért és rátámadt Bayleyre.
Tipp: Alexa Bliss

Braun Strowman vs. Roman Reigns
A Royal Rumbleön Braun Strowman közbe zavart az Univerzális Bajnoki Címmérkőzésbe, amely Owens és Reigns között zajlott, megfosztván ezzel Reigsn az esetleges öv nyeréstől. A Fastlane-en megküzdöttek egymással és Reigns nyert. Strowman ezután kijelentette, hogy Romannek csak szerencséje volt, de közben megjelent The Undertaker aki revánsot akart venni Reignsszen amiért kiejtette őt a Royal Rumbleön. Reigns a WrestleMania 33-on legyőzte The Undertakert, de másnap a Rawn Strowman brutálisan elpusztította és még mentőstül is felborította. Braun ezt követően olyanokkal bánt el mint Kalisto vagy R-Truth, de Big Show megállította őt, majd megküzdöttek egymással amely meccsen összerogyott a ring a superplex után. Eközben bejelentésre került a Paybackre a Strowman vs. Reigns meccs visszavágója, amely meccs győztese minden bizonnyal az Univerzális Bajnok Brock Lesnarral találhatja szemben magát július 9-én a WWE Great Balls of Fire PPV-én.
Tipp: Braun Strowman

Ti melyik mérkőzést várjátok a legjobban?

Megjegyzések

  1. Tisztán nem is nyerhet Strowman csak valami csalással, ha viszont Reigns nyerne akkor már a Great Balls of Fire gálán neki kellene megküzdenie Lesnarral, így nem halasztanák azt a meccset a SummerSlamig vagy a WrestleMania 34-ig.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése