The Rock visszatér a ringbe

Mint ahogyan arról már a Facebook oldalunkon több ízben is beszámoltunk a múlt heti SmackDownon Dwayne "The Rock" Johnson visszatért, hogy szembe nézzen a Vitathatatlan WWE Universal Bajnok Roman Reignsszel.

(Fotó: WWE)

Dwayne Johnson januárban bekerült a WWE-t és a UFC-t birtokló TKO Group Holdings igazgatóságába, ráadásul ezzel együtt a The Rock márkanév kizárólagos tulajdonosa lett. Az év első RAW-ján már utalt arra, hogy szembe szállna az unokatestvérével, de ez csak a múlt pénteki SmackDownon vált biztossá.

A Royal Rumble győzte Cody Rhodes elmondta, ugyan Romant és az Undisputed WWE Universal Bajnoki címet is akarja, de nem a WrestleMania 40-en! Rock ezután jelent meg.

A PWInsiderElite.com jelentése szerint Rock WrestleManián való ringbe lépése százszázalékra vehető. A portál szerint a Rock-Roman Reigns meccset semmi sem befolyásolja, hacsak valami előre nem látott dolog nem következik be, ilyen lehet egy sérülés. Rock, mint a cég vezetésének tagja erőteljesen lobbizott a meccsért az elmúlt hetekben. Állítólag CM Punk és Brock Lesnar kiesése miatt úgy érzi meg kell mentenie az idei WrestleManiát.

A Cody-Reigns-Rock SmackDown szegmens minden idők legtöbb YouTube dislájkját kapta, már több, mint 500 ezernél jár. A PWInsider szerint a WWE monitorozza a szituációt, hiszen az interneten nagyon sokan beálltam Cody mögé. Egyelőre a cégvezetése azzal számol, hogy a jelenleg kialakult szituáció még jobban bebetonozza Cody Rhodes-t, mint a WWE top babyface szupersztárja. Rhodes várhatóan a Nehézsúlyú Világbajnok Seth Rollinst választja WrestleMania ellenfelének.

A WWE február 8-ra bejelentett egy sajtótájékoztatót Las Vegasban, ahol többek között Roman Reigns, The Rock, Cody Rhodes és Seth Rollins is ott lesz. Várhatóan itt jelentik be Rock WrestleMania szereplését is.

(Forrás: PWInsider)

Megjegyzések