Seth Rollins megsérülhetett

Seth Rollins ezen a héten Jinder Mahal ellen tette kockára a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet. Ugyan sikeresen megvédte az övet, de nem távozhatott teljesen boldogan.
(Fotó: WWE)

Seth Rollins a mérkőzés után a térdét fájlalta, amely után megjelentek olyan hírek, hogy komolyabb sérülést szenvedett. A WWE és Rollins egyelőre nem kommentálta az esetet. A PWInsider és a PWTorch.com szerint is valós sérülésről van szó, mert az adás vége után hátra kellett őt kísérni. A színfalak mögött tudta terhelni a lábát, de sántítva közlekedett.

A Fightful Select szerint szerdán esik át komolyabb vizsgálatokon, míg a Wrestling Observer szerint MRI-vizsgálattal állapítják meg a probléma súlyosságát.

Emlékezhetünk rá, hogy Rollins 2015-ben kénytelen volt leadni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címet egy komoly térdsérülés miatt, amely következtében lemaradt a WrestleMania 32-ről. A rajongók aggódnak, hogy ez ismét megtörténhet, de egyelőre a hivatalos vizsgálatok elvégzéséig nem lehet következtetni Seth Rollins állapotára. 

Bízzunk a legjobbakban, hiszen Rollins a WrestleMania 40 egyik legfontosabb szereplője lenne, ráadásul a hírek szerint CM Punk lehet az ellenfele.

Megjegyzések